![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 25.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem otóż napisałem skrypcik, który wykorzystuje dane z formularza... Niestety podczas zapisu do pliku zapisują się chińskie znaczki... dodam jeszcze że każde wykrzystanie formularza ma przesuwać znacznik do końca pliku i tam dopiero dopisywać dane... Kod poniżej ma tylko wyświetlać przesłane dane i zapisywać do pliku (oczywiście z przesunięciem).
o to kod: Cytat <?php $fp = fopen("zapisy.txt", "w"); if (!fp) die("Nie mogę otworzyć pliku"); fseek($fp,1,seek_end); $nicka="Nick: "; $pozioma="Poziom: "; $space=" "; $gga="GG: "; $maila="Mail: "; $br="<br>"; $text=$nicka . $nick . $space . $pozioma . $poziom . $space . $gga . $gg . $space . $maila . $mail . $br; fwrite($fp, $text); fclose($fp); echo "Twoje dane: $text zostały wysłane."; ?> Najprawdopodobniej problem tkwi w kodzie (nie w formularzu) albo w moim XAMPP'ie... zresztą sam już nie wiem... POMOCY!!! Ten post edytował karolh2 25.10.2006, 22:09:01 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.09.2025 - 15:27 |