![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 31.08.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Ostatnio pisałem o problemie z załączaniem tekstu do pliku htm z pliku z zewnatrz, ktory jest skryptem php. Wiem juz, zeby w pliku html umiescic: <script language="Javascript" src="http://serwer/plik.php"></script> a w pliku php: Kod <? echo "document.write('cos')"; ?>
I działa, ale... gdy probuje rozbudować plik php zeby np generowal tabele na bazie jakis tam danych, plik htm (ktory ma to wyswietlić) wyrzuca mi błąd... plik php Kod <?
echo "document.write('"; echo "<table>"; echo "<tr><td>Tytul</td></tr>"; $number_of_files = "1"; $counter = "10"; while ($number_of_files <= $counter) { $open_file = fopen("katalog/$number_of_files", "r"); echo "<tr>"; $descripton = fgets($open_file, 1024); echo "<td>$descripton</a></font></td>"; echo "</tr>"; fclose($open_file); $number_of_files++; } echo "<tr>"; echo "</table>"; echo "')"; ?> Jeżeli możecie mi jakoś pomóc to bardzo proszę... Dzięki |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 06:49 |