![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 581 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2003 Skąd: Jasło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem chce napisać skrypt który bedzie służył mniej wiecej do subskrycji napisałem a oto skrypt.
formularz.htm <form action=zapis.php3 method=get> <input type=hidden name=ok value=1><br> <input type=text name=dodaj><br> <input type=submit value=submit> </form> zapis.php3 [php:1:b01d3cca75]<?php $dane="||$dodaj||; $file="plik.txt"; $fp=fopen("$file", "w"); flock($fp, 2); fwrite($fp, $dane); flock($fp, 3); fclose($fp); ?>[/php:1:b01d3cca75] usun.php3 [php:1:b01d3cca75]<?php $file = file("plik.txt"); $total = count($file); for($i=0; $total > $i; $i++){ $split = explode("||", $file[$i]); } <form action="zapis.php3" method="post"> <input type="text" name="zmienna1" size="45" value="<? echo $split[1]; ?><br> <input type="text" name="zmienna2" size="45" value="<? echo $split[2]; ?><br> <input type="text" name="zmienna3" size="45" value="<? echo $split[3]; ?><br> <input type="submit" value="submit"><br> </form> ?>[/php:1:b01d3cca75] I mam pytanie co lepiej zmienić co zrobić lepiej jak zrobić żeby plik usun.php3 przy stworzeniu przyciska na stronie z formularzem usuń usuwał dany mail np. ...@....... i ten skrypt jest niedopracowany bo jeżeli chce zapisać dwie osoby to zapisuje jedną a pierwsza która sie zapisała zostaje usuwana.Dzięki z góry za odpowiedz. ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.07.2025 - 07:48 |