![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 384 Pomógł: 6 Dołączył: 11.09.2004 Skąd: Grodzisk Mazowiecki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Od pewnego czasu boli mnie jedna rzecz. Otóż wchodzę sobie na PRO, na samej górze wisi temat traktujący całe MVC. Dysksusja ogólna o MVC, mówimi co nas boli, co nie, co to model itp. Wkładamy tam wszystko co dotyczy MVC. Proste. Ale ostatnio zauważam że robi się bałagan. Każdy wchodzi wrzuca swój temat "MVC - widok", "Moja implementacja MVC". Jaki jest tego sens? Robi się bałagan. Można wrzucić wszystko do jegnego worka i tyle. Druga rzecz. Mamy forum PHP5. Wg. mnie powinno się tam umieszczać problemy które są związane z PHP5, czyli, "Jak uzywac __set", "Problem z PDO". A nie problem, z logowaniem, którego związek z PHP5 jest taki że kolesza ma na localu 5, a żadnych funkcji z php5 nie używa i nie ma z nimi problemów. Więc, albo usunąć forum PHP5 - bo wg. mnie większość się przesiadła - albo utrzymywać porzadek. To się wyżaliłem. Tyle odemnie. Bez odbioru ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 11:56 |