![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 20.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na poczatek Witam.
Pozwole sobie pozostac anonimowa osoba poniewaz tak podsatwowych pytan jak ja to chyba nikt tu jeszcze nie zadal (wiec moze byc troche wstydu). ale do rzeczy: majac zerowe doswiadczenie z php, html (troche doswiadczenia z C i C++ - podstawy; z tego co czytalem na necie html wydaje mi sie BARDZO prosty) musze napisac stronke dla jednej firmy w php i tu sie zaczyna problem (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) Wiedzial bym jak zaczac (tak mi sie wydaje)najprawdopodniej u siebie na kompie bo instaluje sobie easyphp 1.7 gdzie mam apache in mysql i juz mam wystarczajaco oprogramowania do napisania stronki typu "Hallo Word". ale bedac w pracy dostalem nastpujac informacje azebym mogl uzywac serwera login: xxxx password: xxxx server: xxxxxxxxxxxxxxxx location of webdir: /home/myname/public_html url of websidte: costam.costam.costam.pl/~myname protocols available: ssh sftp mam teraz nastpujace pytanie: jak mam wejsc do tego folder gdzie moge napisac plik hallo.php i sobie go wyswietlic. czy te informacje ktore mam to jest wystarczajace? nie przjmujcie sie tym pytaniem. Ze mna tak zawsze jest ze poczatek ledwo ledwo a potem juz powoli pojdzie. i prosze nie piszcie zebym sobie dal spokoj z tym (z powodu braku jakiejkolwiek wiedzy) bo nie moge!!!! z gory wielkie dzieki |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.09.2025 - 20:27 |