![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 19.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ostatnio napisałem sobie taki kod klasy PHP5:
Zwraca taki tekst: Kod Fanfarikus : Dziękuje że mnie stworzyłeś! Dziwak : Dziękuje że mnie stworzyłeś! Fanfarikus : Ooo! Ja mam klona! Klon Fanfarikusa : Ojej zmieniłeś moje imię z Fanfarikus na Klon Fanfarikusa! Dziwak : Ooo! Ja mam klona! Dziwak : Dzięki że mnie sklonowałeś;) Fanfarikus : Zmieniłeś mój kolor! Dziwak : Żegnaj :/ Klon Fanfarikusa : Ojej! Możesz mnie teraz w pliku schować! Klon Fanfarikusa : Hehe! Jestem ciągiem znaków w zmiennej $tekstowy! Brzmie tak : O:4:"Test":3:{s:16:"Klon Fanfarikusa";N;N;s:7:"#4661cb";R:2;} Klon Fanfarikusa : Żegnaj :/ : Żegnaj :/ Fanfarikus :;) Fanfarikus : Żegnaj :/ Dziwak : Żegnaj :/ No i jest problem (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/sad.gif) . Jak wywołuje Serialize wszystkie zmienne są w ciągu znaków, ale gdy wywołuje unserialize funkcja __wakeup nie wywołuje się bo zmienna nie jest obiektem. Czy jest jakiś spodób na przywrócenie zserializowanej klasy? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.09.2025 - 21:19 |