![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Poszukuję osoby, krórej mógłbym zlecić projekt galerii internetowej. Szczegóły projektu: Galeria będzie służyła do rezentacji ręcznie wyrabianej biżuterii. Interesuje mnie w zasadzie tylko i wyłącznie jeden widok, widok galerii. Co za tym idzie projekt graficzny powinien zawierać tylko ten widok, nie interesują mnie inne podstrony typu: newsy, teksty, e.t.c Doskonałym przykładem jest: plachecka.com. Interesuje mnie bardzo prosty projekt ograniczający się jedynie do estetycznego rozplanowania powierzchni i dodania prostych elementów ozdobnych. Stąd podany przyład, tam też projekt jest bardzo prosty, oddający jednocześnie miły i ciepły klimat. Uwaga: Proszę nie wzorować się za bardzo powyższym przykładem, nie chodzi tu o pokazanie konkretnego układu czy preferowanej kolorystyki a jedynie pokazanie poszukiwanej prostoty. Wybór czcionek proszę ograniczyć spośród rodziny czcionek szeryfowych a kolory do ciepłych pasteli. Proszę unikać rażących kolorów. Kontakt oraz wybór: Preferowany i jedyny kontakt to kontakt przez system Prywatnych Wiadomości. Wybór zapadnie tylko spośród ofert, zawierających miniaturę bądź projekt w dowolnym formacie poza .psd opatrzonym znakiem wodnym. Na każą ofertę spełniająca powyższe kryterium odpowiem na pewno. Inne: Zlecenie obejmuje tylko projekt graficzny, przedmiotem zlecenia posostaje plik .psd Cięcie stworzonego designu nie wchodzi w skład zlecenia. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 15:10 |