![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 3 Dołączył: 29.07.2005 Skąd: Szczebrzeszyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam,
mam zamiar (a raczej przymus ![]() proszę o pomoc jeśli chodzi o kwestie takie jak wymagania stawiane przez taki system (czy konta pocztowe muszą być w jakikolwiek sposób związane z serwerem www, czy są inne ograniczenia), czy są jakieś gotowe biblioteki (najlepiej napisane w php5) lub gotowe moduły do php (chociazby w peclu), czy są stawiane jakiekolwiek wymagania odnosnie apacha czy php, w jaki sposób się komunikować z serwerem poczty itp... wlasciwie cokolwiek co moze sie przydac, szczegolnie Wasze doswiadczenia i sugestie w tym temacie ps. proszę mnie nie odsyłać do gotowych narzędzi tego typu (wiem że są, np. dobre uebimiay czy roundcube-webmail), bo mi zalezy bardziej na podejsci niz na przegladaniu kodu, a wiem że raczej na pewno juz takie moduły pisaliscie wiec lepiej abyście naprowadzili mnie (i mysle ze nie tylko mnie) jak to ugyżć, z jakich bibliotek skorzystać i jakich problemów mogę się spodziewać... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 11:41 |