![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 16.07.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chcę wykonać formularz, po wypelnieniu którego wyświetlą się dane które wprowadziłem. Na tej stronie powinienem sprawdzic czy dane są właściwe. Jeśli nie to wrócić do strony poprzedniej, jeśli tak do dopisac te dane do bazy mysql.
plik dodaj.php Kod <h1>dodawanie do katalogu</h1> <form action="wypisz.php" method="post"> <table> <tr><td>Firma:</td><td><input type="text" name="Firma" /></td></tr> <tr><td>Miejscowość:</td><td><input type="text" name="Miejscowosc" /></td></tr> <tr><td>E-mail:</td><td><input type="text" name="Email" /></td></tr> <tr><td>www:</td><td><input type="text" name="www" /></td></tr> </table> <p><input type="submit" name="Submit" value="Podgląd" /> <input type="reset" value="Kasuj" /> </form> plik wypisz.php Kod <h1>podgląd wpisanych danych</h1> <?php print("<p>Firma: <b>$Firma</b>"); print("<p>Miejscowosc: <b>$Miejscowosc</b>"); print("<p>E-mail: <b>$Email</b>"); print("<p>www: <b>$www</b>"); ?> <p><input name="popraw" TYPE="button" VALUE="Popraw" onClick="history.go(-1)" /> <input type="submit" name="zapisz" value="Zapisz" /> Mam problem z ostatnim elementem - dopisaniem do bazy... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 05:06 |