<?php
echo "Twoje dane zostały wysłane na adres kraj3k@op.pl.<br>Wkrótce się z Tobą skontaktujemy.<br>Dziękujemy i zapraszamy do współpracy.<br><br>Poniżej znajdziesz dane, które zostały wysłane, jeśli zauważyłeś błąd COFNIJ,
popraw i wyślij jeszcze raz!<br><br>"; $tresc="
1.Wzrost i waga
Wzrost
$_POST[1a]
Waga
$_POST[1b]
Czy Pana/Pani waga uległa zmianie w ciągu ostatnich 12 miesięcy?
$_POST[1c]
- utrata wagi
$_POST[1d]
- przyrost wagi
$_POST[1e]
- jeśli TAK to o ile?
$_POST[1f]
2.Czy kiedykolwiek postawiono rozpoznanie lub obecnie choruje Pan(i) na:
A.
$_POST[2a]
B.
$_POST[2b]
C.
$_POST[2c]
D.
$_POST[2d]
E.
$_POST[2e]
F.
$_POST[2f]
G.
$_POST[2g]
H.
$_POST[2h]
I.
$_POST[2i]
J.
$_POST[2j]
K.
$_POST[2k]
L.
$_POST[2l]
M.
$_POST[2m]
3.Dodatkowe informacje:
A.
$_POST[3a]
B.
$_POST[3b]
C.
$_POST[3c]
D.
$_POST[3d]
E.
$_POST[3e]
F.
$_POST[3f]
G.
$_POST[3g]
H.
$_POST[3h]
I.
$_POST[3i]
J.
$_POST[3j]
K.
$_POST[3k]
";
echo "1.Wzrost i waga:<br>Wzrost $_POST[1a]<br>Waga $_POST[1b]<br>Czy Pana/Pani waga uległa zmianie w ciągu ostatnich 12 miesięcy? $_POST[1c]<br> - utrata wagi $_POST[1d]<br> - przyrost wagi $_POST[1e] - jeśli Tak to ile? $_POST[1f]<br>"; echo "2.Czy kiedykolwiek postawiono rozpoznanie lub obecnie choruje Pan(i) na:<br>A. $_POST[2a]<br>B. $_POST[2b]<br>C. $_POST[2c]<br>D. $_POST[2d]<br>E. $_POST[2e]<br>F. $_POST[2f]<br>G. $_POST[2g]<br>H. $_POST[2h]<br>I. $_POST[2i]<br>J. $_POST[2j]<br>K. $_POST[2k]<br>L. $_POST[2l]<br>M. $_POST[2m]<br>"; echo "3.Dodatkowe informacje:<br>A. $_POST[3a]<br>B. $_POST[3b]<br>C. $_POST[3c]<br>D. $_POST[3d]<br>E. $_POST[3e]<br>F. $_POST[3f]<br>G. $_POST[3g]<br>H. $_POST[3h]<br>I. $_POST[3i]<br>J. $_POST[3j]<br>K. $_POST[3k]<br><br>"; mail('kraj3k@op.pll', 'formularz OFEONLINE', $tresc, "From: formularz z $SERVER_NAME");
?>
to jest mój skrypt i nie wiem co jest w nim źle :|
www.ofeonline.pl/ank.phpwww.ofeonline.pl/ub.php <--- a w tym tkwi problem :/
może ktoś mi pomoże ?
Ten post edytował Krajek 23.06.2006, 15:07:58