![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 1.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, dzięki pomocy na forum skonstrułowałem juz na moim serwisie zarządzanie menu. Następnym krokiem jaki chciałbym wykonać a zabardzo nie wiem jak sie za to zabrać jest system autoryzacji. prtzeglądając forum znalazłem troche gotowych skryptów do wykorzystania z systemem logowania itd, jednak chciałbym napisać to samemu żeby to zrozumieć. do dyspozycji mam serwer z php i obsługą bazy danych mysql więc postanowiłem pokusić się o system autoryzacji na stronie. Teraz pytanie, jak je zrobić ? mam utworzoną bazę danych w php MyAdmin stworzyłem tabele ale trzeba tam mnóstwo rzeczy wpisać odnoście pół w tabeli mimo tego ze są tylko dwa pola :] baza userków to będzie tylko nazwa usera i jego hasło można to w php zrobić żeby mi taką tabele utworzyło jak powienienem zacząć tworzenie swojego systemu ? wszyscy chcą na forum w zasadzie gotowe skrypty a mi jednak chodzi o samą idee jak to ma wyglądać, jak sie zabrać za to, czyli ogólnie z czym to sie je. Po co mi gotowy skrypt którego nie będe rozumiał... chciałbym sie nauczyć... może macie jakieś kursy odnośnie problemu autoryzacji ? informacje jak utworzyć baze itd to znajde, tylko jak sie za to zabrać od czego zacząć
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 26.09.2025 - 03:23 |