![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 1 Dołączył: 31.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam problem z funkcja file_get_contents. Mianowicie napisalem skrypt, ktory pobiera dane z jednej strony, wyszukuje wsrod nich "cos" i wyswietla wyniki. Skrypt dziala poprawnie u mnie w domu, a na darmowym serwerze, na ktory wrzucam skrypt, nie dziala. To znaczy: wyswietla wszystko do momentu tresci "Players online". Prosze o pomoc, oto kod:
Myslalem,ze problem jest z moimi plikami,ale z nimi raczej wszystko o.k. W domu uzywam dosc popularnego programu do uruchamiania serwera, ktory nosi wdzieczna nazwe "KRASNAL" ![]()
Ten skrypt tez u mnie w domu dziala poprawnie, a gdy wysylam go na serwer (cba.pl),to kiszka,nie wyswietla sie tabela, ktora ma pobrac ze strony. Od razu przyznaje, ze nie przeszukalem forum dokladnie (jedynie tylko pierwsza strone wynikow z szukania tematow z zawartoscia "file_get_contents" :/). Gdzies wyczytalem, ze ta funkcja nie zawsze dziala poprawnie, jesli chodzi o pobieranie informacji z sieci, czy to prawda? Czy w tych moich skryptach jest to wina tej funkcji? Czy moze powinienem postarac sie je jakos zoptymalizowac (bo dzialaja wolno)? A jesli to wina funkcji file_get_contents, to czy jest jakas inna funkcja, ktora moglbym zastapic wspomniana w temacie? Z gory dziekuje, za wszelka pomoc ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 09:58 |