![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 11.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie do konca jestem pewny czy to pytanie powinno sie ukazac w tym dziale, ale po przejzeniu wszystkich dostepnych ten wydal mi sie najtrafniejszy, wiec:
Mam pytanie dotyczace piwko.pl, mianowicie jakie prawa zapisu sa dostepne z poziomu www ( z moich doswiadczen wynika, iz nie jest mozliwe zapisywanie jakichkolwiek informcji, i ze wogole uzytkownik jest bardzo ograniczony ) jezeli nie mam racji to prosze o wytlumaczenie w jaki sposob moge umozliwic przykladowo zapisywanie do plikow txt. ( u mnie w domu na apach'u+php wszystko pieknie dziala ) Jesli zeczywiscie nie ma takiej mozliwosci to prosze o wskazanie serwera na ktorym jest mozliwosc zapisu. Wiem ze czesci mojego zapytania niejednokrotnie juz sie powtazaly, lecz po przeszukaniu i przeczytaniu ich nie uzyskalem satysfakcjonujacej mnie odpowiedzi. Prosze o wyrozumialosc gdzyz nie kazdy aby sie cos nauczyc musi pytac (czasem to wyglada glupio dla zaawansowanych, ale coz ... ) Czekam na odpowiedzi |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 17:47 |