![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 5.09.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Gdy wpisuje "localhost" w IE (mam zmieniona opcje document root) widze liste folderow i plikow z odpowiedniej sciezki ale php nie jest odczytywane bo jak ma plik test.php
to widze calosc(ze znacznikami php i komenda poprostu jakbym jakis tekst napisal) Gdy wpisuje "localhost" w MF (mam zmieniona opcje document root) nie widze listy folderow i plikow z odpowiedniej sciezki ale wyskakuje mi informacja "Forbidden You don't have permission to access / on this server." Gdy wpisze localhost/nazwapliku.php to plik jest odczytywany poprawnie (kod php dziala) nie wiem czemu ale jak wyswietllilem ten plik w FM i w tym samym momencie zmienialem jego kod i zapisalem a pozniej odswiezylem strone to zamiast pliku mam ten komunikat Parse error: parse error, unexpected ';' in c:\strona\ksiazka\rozdzial_01\przetworzzamowienie.php on line 9 dzieje sie tak z kazdymi plikami tylko numerek na koncu komunikatu sie zmienia np z 9 na 12 CO ROBIC ? Ten post edytował patrycjuszd 29.03.2006, 12:15:42 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 11:19 |