![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 13.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Poszukuję prostego, polskojęzycznego skryptu php do zabezpieczenia strony php hasłem, nie jestem biegły w tych sprawach i dlatego dobrze by było, ażeby skrypt był dokładnie opisany i żeby nie używał bazy danych. Wiem że to duże wymagania, ale inaczej chyba sobie nie poradzę. Próbowałem już z różnymi skryptami i ciągle staję w tym samym miejscu. Jest formularz, ale nie wiem co zrobić, żeby hasło było czytane. Gdzie co się zapisuje? Oto przykład:
Wpisałem logi i hasło i jest ok. , dalej: Crazypass ------------------------------------------------------------------------- Hasło na stronie z efektem. ------------------------------------------------------------------------- Jeśli użytkownik wprowadzi błędne hasło czeka go ciekawy efekt. Ustaw hasło i parametry efektu w pliku crazypass.php3 Abu podłączyć, skrypt do strony wpisz przed znacznikiem <html> poniższy kod: <? include("crazypass.php3"); ?> lub <? require("crazypass.php3"); ?> Tutaj już nie wiem gdzie mam wstawić ten kod, czy to musi być strona html? Czy może na mojej stronie index.php, tylko w którym miejscu? (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/sadsmiley02.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 14:10 |