![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Temat wydzielony z wątku: Codzienne aktualizacje - DeyV
Daj sobie spokój, Wielce Szanowny Zarząd nie przyjmuje krytyki. Nieważne na ile sie wysilisz i przedstawisz argumenty - zawsze bedzie "a co ty zrobiles dla php.pl?". (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/dry.gif) // przez pomyłkę zabraklo tu jednego posta. Wklejam go poniżej - DeyV Cytat(itsme) Cytat(spenalzo) Daj sobie spokój, Wielce Szanowny Zarząd nie przyjmuje krytyki. Nieważne na ile sie wysilisz i przedstawisz argumenty - zawsze bedzie "a co ty zrobiles dla php.pl?". z calym szacunkiem do Twej niczym nieograniczonej przeogromnej wiedzy .... proponuje przeczytac (i ze zrozumieniem) to co ja napisalem i to co deyv napisal choc ja nie jestem w zarzadzie. Na przyszlosc nie pisz wszedzie gdzie to jest mozliwe i gdzie sie tylko da ze Szanoswny Zarzad jest BE ... juz Deyv kiedys Ci napisal ze czeste powtarzanie tego samego nie spowoduje iż bedzie to faktem i prawda. bede wdzieczny za przyjecie tej krytyki (jezeli potrafisz) bede wdzieczny rowniez za kierowanie odpowiedzi do mnie na PW lub zalozenie nowego tematu gdzie bedziesz mogl wyzalic sie na dzialanie (lub brak dzialan) zarzadu .. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 23:45 |