![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2003 Skąd: koszalin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja wiem ze wiele zeczy na forum jest do znalezienia (odnosnie tematyki php) - jednakze dla osoby,ktora nie posiada stalego lacza jak np. ja a chciala by sie dowiedziec czegos wieceej na jakis konkretny temat jak np. pierwsza instalacja foxserv-a ) jest poprostu bardzo czasochlonne a i tak nie daje do konca odpowiedzi.
Czy nie dalo by sie przeznaczyc jednego malutkiego dzialu,ktora raz na dlugi czas i dla wielu osob dala by odpowiedz na pytania dotyczace instalacji php;apacha; czy np. foxserv-a.? Moze rzeczywiscie nie jestem bystry bo juz 3 razy probowalem zainstalowac w/wa i tak bez powodzenia. caly czas cos nie gra. A moze ktos kto ma odrobine czasu napisze mi jak dla uposledzonego jak zainstalowac to wszystko co trzeba zainstalowac (np. pod win98 v win2000 )? Bede niezmiernie wdzieczny. Jak narazie poruszam sie plynnie w srodowisku flasha a bardzo chcem to polaczyc z php. -------------------- Homo homini lupust est -ale na szczeście nie zawsze. L:P)*
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 23:00 |