![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 18.07.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z racji moich studiów i nie tylko zajęłam się ostatnio php i MySQL. Niestety ciągle jeszcze uważam się za żółtodzioba, a dowodem na to jest mój problem. Po pierwszych doświadczeniach (ręczna konfiguracja Apache i php, liczniki, dodawanie stron, nawigacja) doszłam do tematu sond i też wszystko działało prawidłowo. Konieczność korzystania z baz doprowadziła mnie do Krasnala i po nieudanych próbach z FoxSerw byłam zachwycona. Do czasu - kiedy stwierdziłam, że dawniej zrobione sondy po prostu padły. Otrzymuję np komunikat:
Warning: reset(): Passed variable is not an array or object in c:usrsfpwwwmuptextfileincludeclass_poll.php on line 168 Warning: key(): Passed variable is not an array or object in c:usrsfpwwwmuptextfileincludeclass_poll.php on line 168 przez co rozumiem, że podana zmienna nie jest tablicą ani obiektem (?) Nie jest to z pewnością błąd skryptu, bo akurat ten pochodzi z Advanced Poll 2.2, ale występuje też po aktywowaniu moich skryptów. Odinstalowałam Krasnala i powróciłam do poprzedniej konfiguracji ale błąd pozostał. Co gorsze przesłam pliki na profesjonalne konto obsługujące php i też klapa. Pomóżcie. Męczę się z tym juz dwa dni. Pozdrawiam Wszystkich AGA ps. Wszystkie pozostałe elementy i komunikacja z bazą danych działają prawidłowo. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 22:52 |