![]() |
![]() |
-Gość_kerad- |
![]()
|
Goście ![]() |
witajcie, jestem w tym laik i nie znalazlem, wiem, pewnie gdzies jest wiec prosze, nie zabijajcie mnie. mianowicie:
stworzylem skrypcik do dodawania danych w danym pliku. plik formularza wprowadzajacego dane: <html> <head> <META http-equiv=Content-Type CONTENT="text/html; charset=windows-1250"> <title> LKS </title> </head> <body> <center> <br> DODAWANIE ABSOLWENTA <form action="dodaj2.php" method="POST"> <table border="1"> <tr> <td>Nazwisko:</td> <td><input type=text name="nazwisko"></td> </tr> <tr> <td>Imię:</td> <td><input type=text name="imie"></td> </tr> <tr> <td>Pesel:</td> <td><input type=text name="pesel"></td> </tr> </table> <input type=submit value="Wyślij"/> </form> </body> </html> plik wprowadzajacy dane do pliku: <? $lista = fopen("la.inc", "a"); $wers = "<br><li> $nazwisko $imie ($pesel)"; fputs($lista, "$wers \n"); fclose($lista); echo "<center>"; echo "Dodano absolwenta: "; echo "$nazwisko $imie ($pesel)"; echo "<br><br>"; echo "<a href=dodaj.php>CHCE DODAWAC DALEJ</a>"; ?> i jak tak dodam dwa razy to mam w pliku la.inc np. cos takiego: <br><li>Kowalski Jan 555<br><li>Wysek Marek 666 a ja chce miec : <br><li>Kowalski Jan 555 <br><li>Wysek Marek 666 (czyli w dwoch wersach) moglby mi ktos pomoc jak to zrobic? bede wdzieczny. /Kerad/ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 09:42 |