![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 96 Pomógł: 7 Dołączył: 24.01.2006 Skąd: lublin/wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam:] mam dość specyficzny problem ponieważ, dotyczy przeglądarki, która jak wiem nie ma wpływu na wykonywanie skryptu... Otóż jest to już mój drugi podobny problem(pierwszy rozwiązałem) i chciałbym się dowiedzieć dlaczego Skrypt zapisu do pliku "nie wykonuje" się w FF.
Jest to koniec skryptu, w którym FF musi się wykładać. Co ogólnie robi skrypt? jest to proste działanie na liniach pliku. Potrzebuje zrobić "pozycjonowanie" lini w pliku góra/dół... Czyli zamienianie dwóch najbliższych lini miejscami. Co do tego ma przeglądarka? Otór problem jest w tym, że pod IE 5+, Opera skrypt działa jak należy a w FF wykłada się na zapisie do pliku. Jak dobże wiem, to php jest wykonywane po stronie servera więc WTF? Wczesniejsza częśc skryptu jest to tylko działanie na dwóch tablicach.. czyli przepisanie z 2 indexow z jednej do drugiej (działa, bo robiłem sobie nawet małe raportowanie czy aby napewno podmienia tablice prawidłowo - oczywiście wszytsko jest w porządku)... Ten post edytował dem 24.01.2006, 15:09:54 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 15:14 |