Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Problem z przęglądarka - wykonanie skryptu, Problem z FF przy zapisie do pliku
dem

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam:] mam dość specyficzny problem ponieważ, dotyczy przeglądarki, która jak wiem nie ma wpływu na wykonywanie skryptu... Otóż jest to już mój drugi podobny problem(pierwszy rozwiązałem) i chciałbym się dowiedzieć dlaczego Skrypt zapisu do pliku "nie wykonuje" się w FF.

1. <?php
  2. $fp = fopen("$plik", "w+");
  3. for ($i=; $i < $tab_max ; $i++)
  4.  {
  5. $nowe = $tab_file_nowa[$i][0]."||".$tab_file_nowa[$i][1]."||".$tab_file_nowa[$i][2]."||".$tab_file_nowa[$i][3]."||".$tab_file_nowa[$i][4];
  6. fputs($fp, $nowe);
  7.  }
  8. fclose($fp);
  9. ?>

Jest to koniec skryptu, w którym FF musi się wykładać. Co ogólnie robi skrypt? jest to proste działanie na liniach pliku. Potrzebuje zrobić "pozycjonowanie" lini w pliku góra/dół... Czyli zamienianie dwóch najbliższych lini miejscami. Co do tego ma przeglądarka? Otór problem jest w tym, że pod IE 5+, Opera skrypt działa jak należy a w FF wykłada się na zapisie do pliku. Jak dobże wiem, to php jest wykonywane po stronie servera więc WTF? Wczesniejsza częśc skryptu jest to tylko działanie na dwóch tablicach.. czyli przepisanie z 2 indexow z jednej do drugiej (działa, bo robiłem sobie nawet małe raportowanie czy aby napewno podmienia tablice prawidłowo - oczywiście wszytsko jest w porządku)...

Ten post edytował dem 24.01.2006, 15:09:54
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 24.08.2025 - 15:14