![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zablokowani Postów: 655 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2003 Skąd: Zagórz Ostrzeżenie: (80%) ![]() ![]() |
No przepraszam, ale to php.pl (jak zawsze czytam szanujaca sie, uznajaca podstawowe wartosci moralne "instytucja"), czy tez zakrawająca sie na kumone ? a narazie w fazie polskiego ZUS'u, urzednik sie pomyli to nic, ja sie pomyle to mnie moze pazbawic wszystkiego, i za kratki wpakowac (sprawa R. Kluski)
Jak ja sie pomyle (ot. na zamias tago HTML dam CODE (zreszta mozna dowodzic ze mialem podstawy co do tego tagu)), to mi wyzszy ranga, uwazajacy sie za stroza porzadku laduje warninga, no bo co bedzie se zalowac. Ale jak sie ktos pomyli to nic ... Dzisiejsza sprawa, moderator, daje mi warninga za "pefidne podbijanie tematow", bo nie uzyskujac odpowiedzi przez iles tam dni, usunolem, i napisalem jeszce raz posta. ( => http://forum.php.pl/index.php?act=ST&f=14&...t=0#entry223974 ) a przy nadaniu warninga, nawet PW nie wyslal. (zreszta po zrozumieniu bledu tez nie, nawet nie przeprosil ...) a takie sytuacje ze ktos mi zdejmowal warninga sie juz powtarzaly ... wiec to nie jest pierwszy przypadek. To moze by tych wyzszych stolkiem tez karac ![]() ![]() ot np. zdjac gratis jeszce jednego warninga. ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 07:50 |