![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zablokowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 2.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich serdecznie. Temat ten został założony, tylko dla tych którzy chcą pomóc młodemu i ambitnemu servisowi. Strona ta nosi tytuł www.gothic-e.pl(jednak prosze na nią bez programów antyvirósowych niewchodzić, ponieważ mój były współnik przez przypadek wrzucił na nią wirusy). Strona do pewnego czasu sponsorowana była przez pewną firme, która sponsorowała server, hosting, domene pl. Nie oczekuje od nowego sponsora tego samego. A dokładniej mówiąc domeny. Wiem, że mamy różne wydatki, i dlatego przyjme każdą krtóką domene. Co do parametrów servera, to niemuszą być duże, tutaj lepiej dogadać sie na gadu-gadu. Servis ten istanieje już ponad pół roku, i niechciałbym go stracić. Przedewszystkim wchodząc na strone można zauważyć, że jest w zastoju, a to dlatego że poszukujemy nowego sponsora, oczekujemy na własny cms, oraz nową profesjonalną grafike. Dlatego jeszcze raz z całego serca, prosze ludzi, którzy chcą mi i tym którzy ten servis polubili(a są tacy), pomogli, i żebyśmy jak najszybciej mogli znowu ruszyć.
Zainteresowanych prosze o kontakt gg-1419106 lub email: bartus333@o2.pl. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 5.07.2025 - 14:54 |