![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 276 Pomógł: 3 Dołączył: 22.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałbym się dowiedzieć w jaki sposób można rozwiązać rzecz dostępną np na tym forum, czyli oznaczanie postów przeczytanych i nieprzeczytanych przez użytkownika, postów nowych oraz postów na które ktoś odpowiedział od ostaniej wizyty użytkownika.
Może ktoś z was robił coś podobnego, może gdzieś można znaleźć gotowe rozwiązania (albo inaczej, nie tyle gotowce co wyjaśnienie zasad jak stowrzyć tabelę MYSQL - to jest w sumie dla mnie najważniejsze - ew jakie to ugryźć w php5 - chociaż tutaj już jakiś szkic mam [piszę na razie do tego prostą klase z najprostssymi funkcjami]). Za wszelkie wskazówki typu linki do stron, kursów albo naprowadzenia na słowa kluczowe po których można to wyszukać będę bardzo wdzięczny. Zależy mi na tym, zeby się tego nauczyć, by później móc to zaimplementować w swojej aplikacji. Oczywiście jeśli coś takiego można znaleźć w ojdcystym języku będzie super, ale po angielsku też dam rady. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.09.2025 - 12:49 |