![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 281 Pomógł: 0 Dołączył: 8.07.2005 Skąd: EU Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
jeszcze do niedawna bylem zadowolonym uzytkownikiem zestawu: Apache+php+MySql, obecnie borykam sie z problemem ktory powoli doprowadza mnie do szalenstwa, mianowicie: kazdy test skryptu napisanego w php konczy sie wariactwem mojej przegladarki; wyglada to mniej wiecej tak: strona laduje sie zazwyczaj do polowy i zaraz po tym wyswietlony jest komunikat o nie moznosci znalezienia odpowiedniej strony (blad 404), nastepnie wyswietlany jest kod strony (źódło, kilka lini od przypadkowego miejsca) w połączenie z wlasciwa trescia strony (tzn. troche zrodla troche tego co ma byc) poznie znowu komunikat o niemoznosci znalezinia odpowiedniej strony i tak w kolko 3-4 razy zeby sie zatrzymac na stronie z informacja o bledzie 404. php - 5.04 apache - 2.0.54 nie wiem co jest grane wczesniej wszystko bylo bez problemu, sprawdzielem konfiguracje calego zestawu i wydaje mi sie bez zmian czy spotkal sie juz ktos z takim problemem, jak tak to prosze o pomoc pozdrawiam yalus -------------------- człowiek nie sznurek wszystko wytrzyma
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8.07.2025 - 05:18 |