![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 287 Pomógł: 0 Dołączył: 26.02.2003 Skąd: Ow/Pn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem
![]() Poniższy kod: Kod <?php
@mysql_connect( "localhost", "boya", "boy2ost" ); @mysql_select_db( "boya" ); $wykonaj = mysql_query( "SELECT news.kto kto, news.text text, news.kiedy kiedy, count(k.*) ilosc FROM komentarze k LEFT JOIN knews ON (k.news_id=news.id) GROUP BY k.news_id LIMIT 10;" ); while( $wiersz = @mysql_fetch_array( $wykonaj ) ) { print $wiersz['kto']."n"; print $wiersz['text']."n"; print $wiersz['kiedy']."n"; print $wiersz['ilosc']."n"; } ?> teraz opis co ma robic ten skrypt laczy sie z baza danych boya gdzie sa dwie tabele knews i komentarze struktury tabeli knews id | kto | kiedy | text | komentarze id | id_news | kto | kiedy | gg | mail | wyswietla mi na stronie glownej newsy wraz z licza komentarzy, problem w tym ze ten skrypt nic nie wyswietla i dlaczego moze ktos z was wie ![]() Strona Glowna to z tabeli knews kto text kiedy automatycznie do tego dodaje komentarze (***) komentuj jak widzicie w nawiasie wyzej sa gwiazdki i tam ma byc ilosc komentarzy o konkretnym id (suma komentarzy np o id=12) jak mam napisac skrypt zeby to dzialalo bo rece mi opadaja juz.... POMOCY -------------------- Reklamowa Oklejanie Samochodów: oklejanie pojazdów / tel. 62 597 74 48
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 14:17 |