Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Początki są trudne....
SonGoace

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Znalazłem w sieci kurs MySQL, a nawet wiele kursów, pod 99% był podpis gościa z tej strony. Doszłem do wniosku że ten kurs jest dla zaawansowanych. Dlaczego? Dlatego że od samego początku nie jest napisane z czym łączyć SQL, jak zrobić u siebie (bo to chyba wymaga jakiegoś pliku) i jakiś mały przykładowy skrypt <? ... i co tutaj ma byc ...?> i jak się tym bawić. Oczywiści są tam jakieś przykłady ale jest ich mało i niezrozumiałe dla początkującego, wszak nie każdy urodził sieze znajomością SQL, php i innych takich "bajerów" Więc prosze o to byście podali mi chodziaż adres do kursu dla "lamerów" a nie ... . Albo moze podajcie adres strony gdzie to jest zrozumiale napisane (tzw. POLSKĄ ŁOPATOLOGIĄ - typu "tu dajemy kropkę [obiekt koło klawisza Shift]") itd. Wiem wiem że teraz zrywacie boki ze śmiechu ale ja mam duzy problem bo k***a chce się nauyczyć a nie mam jak bo nie mam z kąd. A jak juz zaczołem prubować to to się pogubiłem. konkretnie tutaj, napisane jest że to powinno łączyć $= cośtamSQLconekt (muj serwer, login, haslo); , ale co podać na muj serwer, adres mojego serwera ? np. www.xxx.and.pl ? a w miejscu login dać login do serwera i hasło czy do czego to ma być login. i czy na serwerze mam zrobić plik baza.sql ? na te i na inne pytania oczekuje chociażby nikłej odpowiedzi ;P
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 22.08.2025 - 15:40