![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie.
Jestem tu nowy, wiec witam podwojnie. Mam problem zaisntalowalem phpmyadmina 2.6.3-rc1. Serwer stoi na redhacie 9.0. php.info: MySQL Support enabled Active Persistent Links 0 Active Links 1 Client API version 3.23.54 MYSQL_MODULE_TYPE external MYSQL_SOCKET /var/lib/mysql/mysql.sock MYSQL_INCLUDE -I/usr/include/mysql MYSQL_LIBS -L/usr/lib/mysql -lmysqlclient Problem jest taki ze wchodzac w phpmy admina i probujac dodac jakiekolwiek pole wyskakuje BLAD: #1060 - Duplicate column name 'test' zapytanie SQL: ALTER TABLE `address_book` ADD `test` SMALLINT( 2 ) UNSIGNED DEFAULT '2' NOT NULL , ADD `test` SMALLINT( 2 ) UNSIGNED DEFAULT '2' NOT NULL Jezeli dodam samo zapytanie recznie: ALTER TABLE `address_book` ADD `test` SMALLINT( 2 ) UNSIGNED DEFAULT '2' NOT NULL To sql stworzy wymagane pole. Tak samo dzieje mi sie ze sklepem internetowym podczas np. doawania opisu do przedmiotu, tak samo dzieje mi sie z witryna na php-fusionie gdize artukul powiela sie... Poradzcie mi bo juz sam nie wiem a nie jestem za dobry w te klocki. Z gory dziekuje.Przemek |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.09.2025 - 23:23 |