Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Nowa grupa na forum, Opiekuni
hwao

Developer

Grupa: Moderatorzy

Jak zapewne część z Was już może zauważyła, powstała nowa grupa Opiekunowie (w zasadzie została wskrzeszona).

W ich kompetencjach będzie zajmowanie się następującym forum:
  • php
  • Skrypty php
  • Po stronie przeglądarki
  • Bazy danych
  • Serwery WWW
Będzie się ona składać z osób wybieranych, przy konsultacji z osobami odpowiedzialnymi za forum (Seaquest, Null [edytowane]). Zostało tam także przeniesionych paru moderatorów z powodu dużego ich zajęcia – jeżeli komuś zabrałem jakieś prawa (np.: dev) to proszę o kontakt, do mnie najszybciej jak to możliwe, oczywiście zostaną zwrócone. Znalazły tam się tam także nowe twarze nospor, Songom, tiraeth, crashu myślę że sobie poradzą i życzę im miłej pracy.

W kompetencjach tych osób leży zajmowanie się wyznaczonym forum.

Proszę o przestrzeganie pewnych zasad:
  • Nie usuwamy tematów, tylko przenosimy je na forum Śmietnik.
  • Staramy się być łagodni winksmiley.jpg.
  • Jeżeli mamy zły dzień to nie wchodzimy na forum i nie wyżywamy się na userach smile.gif.
Pozdrawiam, a członkom nowej grupy życzę udanej pracy.

PS.:
Naprawdę nie na zależało mi podczas tworzenia tej grupy uniżać czyjej wiedzy, pracy włożonej w forum, tylko po prostu niektóre osoby były bardzo rzadko na forum, więc nie posiadały czasu – myślę że te rozwiązanie jest najlepsze z dostępnych. Jeżeli to kogoś uraziło bardzo przepraszam.

Przy okazji:
Na forum wszystkie osoby mogące moderować forum (zarząd, admin, moderatorzy, opiekuni) przystąpili do akcji:
„Poprawa pisownia”.
Jej zadaniem nie jest poprawianie każdego błędu tylko tych większych wręcz kłujące w oczy (literówka albo jakiś błąd każdemu może się zdarzyć).

Wszelkie pytania proszę kierować do mnie.
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 21.08.2025 - 11:40