![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam problem gdyż piszę system downloadu, i jedną z rzeczy jaka musi być w nim zawarta to wybór plików, które mogą być uploadowane w danej kategorii. Typy tych plików muszą być wybierana podczas tworzenia kategorii.
No i teraz chciałbym zrobić, żeby to wyglądało tak: Kod Wybór plików: Akceptowane typy: +------------------+ +------------------+ | Audio | | | | .mp3 | | | | .wav | | | | .ogg | ------ | | | .wma | | >> | | | | | ------ | | | Video | | | | .avi | ------ | | | .dat | | << | | | | .mpeg | ------ | | | .wmv | | | | | | | | Wszystkie | | | | | | | | | | | +------------------+ +------------------+ Chodzi mi o te dwa przyciski >> i << chciałbym aby po nacisnięciu tego pierwszego, zaznaczony element (option) z select'u select1 został dodany jako nowa pozycja do selectu obok - select2, oraz usunięty z select1. Przycisk drugi miałby robić to samo ale w drugą stronę ![]() Zastanawiam się jak to zrobić ![]() Aha, jeszcze nie wiem jak po nacisnięciu przycisku BUTTON zrobić tak aby zaznaczyło cały select2, aby wybrane typy zostały przesłane poprzez $_POST, co do wyslania formularza z BUTTON to wiem jak to zrobić... Ten post edytował Tiraeth 6.04.2005, 12:33:24 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 15:56 |