![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam problem, otóż mam tabelę w MySQL, w której trzymam informacje o kategoriach (potrzebne do systemu downloadu). I teraz nie mogę sobie poradzić z jednym problemem. Kod categoryid | category_name | category_parentid | category_allowedfiles | -----------+----------------------+-------------------+-----------------------+ 1 | Kategoria Glowna 1 | 0 | all | 2 | Podkategoria Kat 1 | 1 | all | 3 | Kategoria Glowna 2 | 0 | all | 4 | Podkategoria Podkat1 | 2 | all | 5 | Podkategoria Kat 2 | 3 | all | -----------+----------------------+-------------------+-----------------------+ 4 columns 5 records Nie wiem jak wyświetlić na stronie te kategorie w takiej formie: Kod Kategoria Glowna 1 Podkategoria Kat 1 Podkategoria Podkat 1 Kategoria Glowna 2 Podkategoria Kat 2 Próbowałem to zrobić rekurenkcyjnie ale coś mi nie wychodziło... korzystam ze standardowych funkcji mysql_, proszę o pomoc! pozdrawiam! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 00:02 |