Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> zdjecia - skrypt
Fo

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

szukam szukam i sie tego doszukac za diabla nie moge - chcialem napisac swoj ale moj plan spalil na panewce juz przy zalozeniach skryptu sad.gif chodzi mi o taki skrypt ktory robi takie cos :

jest sobie jakas tabelka i w niej sa zdjecia : jedno jest duze a pod nim sa 3 mniejsze - i jak klikne w to mniejsze to chcialbym aby otworzylo sie w miejscu tego wiekszego i tak z nastepnymi - ma ktos cos takiego gdzies ? bo ja jakos nie moge znalezc sad.gif
czyli tak :

DUZE ZDJECIE
male male male
i jak klikne sobie male to ono wchodzi w miejsce duzego a to co bylo duze idzie sobie w miejsce np. tego malego co weszlo za to duze wiec musialo by byc jeszcze cos takiego co by kazdy obrazek wyswitllalo w jakiejs mniejszej postaci a pozniej by powiekszalo ale nie do 100% wielkosci tego obrazka tylko do jakijs ustalonej. np. zdjecie1 ma 200x100 zdj2 ma 300x150 i chodzi o to zeby one sie wyswietlaly wszystkie jak beda w mijescu duzego w wielkosci np. 100x100 albo w procentowej wielkosci np. 70% a nie 100... qrde ale zamotalem mam nadzieje ze cos chociaz ktos zrozumial :cry:
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 22.08.2025 - 09:07