|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 28.06.2012 Ostrzeżenie: (0%)
|
Cześć.
Chciałem Was zaprosić do oceny mojego nowego serwisu - Studentiv. Adres: https://studentiv.com Jest to serwis przeznaczony dla studentów do organizacji grup studenkich oraz życia studenckiego. Wszystko czego potrzebujecie na studia. W jednym miejscu. Bez chaosu i wielu aplikacji. Funkcjonalności:
Stack technologiczny:
Jest to wersja MVP - zawiera podstawowe funkcjonalności które w najbliższym czasie będę jeszcze mocno rozwijał. W najbliższym miesiącu pojawi się również aplikacja mobilna stworzona w technologii PWA (dostępna będzie w sklepie Google Play). Jestem świadomy jeszcze wielu niedoróbek i błędów, ale zapraszam Was do oceny czy taki serwis jest Was przydatny oraz czy jego wykonanie jest dla Was czytelne i atrakcyjne. Za wszelkie opinie z góry bardzo dziękuję (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Konta testowe:
Konta testowe posiadają kilka ograniczęń (nie widać grup testowych na liście grup w uczelni, nie można usunąć konta ani grupy oraz zmienic hasła). |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 1.04.2026 - 16:49 |