![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2020 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kłaniam się.
Akcja rozgrywa się w malutkim sklepie internetowym. A nawet nie sklepie, lecz na stronce z zamówieniem: parę produktów do wyboru (można wybrać tylko jeden z nich, "albo - albo") i checkbox dla zaznaczenia, że nabywca wybiera wysyłkę pobraniową. Do tego pole na adres e-mailowy nabywcy i na ew. komentarz. Tyle. Z pomocą dobrych ludzi w Sieci udało mi się stworzyć taką stronkę, która przez kilka lat skutecznie przyjmowała zamówienia i wysyłała mi wiadomość ze szczegółami (HTML + PHP). Jednak jakiś czas temu zaczęło się psuć: niektóre wiadomości były niekompletne, brakowało im informacji, co wybrał kupujący. A od niedawna "wybrakowane" są już wszystkie wiadomości. Zastanawiam się oczywiście nad przyczyną. Ja niczego nie zmieniałem, wzięło się samo z siebie. Czy ktoś z Was ma jakiekolwiek podejrzenia, dlaczego mój stworzony w bólach skrypcik mógł przestać działać? Będę wdzięczny za sugestie (moja znajomość PHP jest zerowa). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 28.09.2025 - 06:06 |