![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 6.06.2019 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam pewnie blachy problem ale nie umiem sobie z nim poradzić, pobieram dane z bazy, potrzebuję id z tabeli. Mam na ten moment coś takiego jak Array ([0]->7 [id]->7) Array ([0]->8 [id]->8) Array ([0]->9 [id]->9) , potrzebuję włożyć do sesji te liczby 7,8,9 ponieważ są to id wierszy które muszę potem update'owac. Kod mam taki
Jeśli napisze $_SESSION['idproduktu'] =$rekord[0]; to wpisuje mi tam tylko ostatnią wartość czyli 9. Jeśli to samo włożę do pętli to wpisuje mi owszem wszytkie wartości ale ciągiem czyli wychodzi 789 a mi potrzebne żeby w pierwszym 'obrocie' było 7,w drugim 8, w trzecim 9 tak żebym mógł sobie po kolei robić update 7 rekordu, następnie 8 i później 9.$_SESSION['idproduktu '] =$rekord['id'] daje ten sam wynik. Proszę o pomoc i najlepiej jakiś kawałek kodu bo męczę się z tym już 4 dzień. To mój pierwszy program w PHP i styczność z programowaniem i do sukcesu brakuje mi tylko tego właśnie Ten post edytował Kamil21 6.06.2019, 11:50:05 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.09.2025 - 20:18 |