![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 0 Dołączył: 3.05.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, Tak jak w tytule mam problem z pobieraniem danych z tablicy. Musze pobrać wszystkie elementy z tablicy save_events. W controllerze zrobilem zapytanie wyglada mniej wiecej w ten sposob:
I jak czytałem za pomoca ajaxa moge pobrac dane i przypisać je do zmiennej, dzieki ktorej bede mogl dopasowac kolor eventu. I tutaj jest pytanie jak przypisać dane do zmiennej, wydaje sie błache ale szczerze nie mam pojecia. Kod $.ajax({ type: "GET", url: "{!!route('color')!!}", dataType: "json", data:{}, success: function(data) { var JSONString=data; var JSONObject = JSON.parse(JSON.stringify(data)); console.log(JSONObject); alert(JSONObject); }, }); Ogolnie pobiera mi dane i jak chce sobie sprawdzic allertem wyswietla prawidlowa ilosc tzn jak mam 2 elementy w tablicy to wyswietla mi 2 elementy w allercie ale niestety pokazuje "Object object". Kombinuje na różne sposoby lecz nic nie wychodzi. Wynik w konsoli: Object { eventColored: Array[1] } Ten post edytował K3n0 12.04.2017, 10:34:05 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 08:52 |