![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 102 Pomógł: 0 Dołączył: 19.06.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dłubałem kombinowałem i się poddałem.
Pobieram z bazy kolumnę b z bazy x i za nic nie mogę tego porawnie przeslac W js mam taki skrypt $.ajax({ type: "POST", //typ połączenia na post url: "load.php", dataType : 'json', //ustawiamy typ danych na json data: data }) .done (function(data,json) { aa=data.collections; ......jakis kod .fail(function(jqXHR, textStatus){$('#debug').append(jqXHR.responseText);})//obsługa błedów } Jak dataType mam na jot son to wywala mi błąd a jak text to wszystko nawet błędy zwraca w done. Php try { // set the PDO error mode to exception $conn->setAttribute(PDO::ATTR_ERRMODE, PDO::ERRMODE_EXCEPTION); $sql = $conn->prepare("SELECT COLLECTION_NAME FROM alpol_collections"); $sql->execute(); $result = $sql->fetchAll(); foreach($result as $wiersz) { $temp[]=$wiersz['COLLECTION_NAME'];//Tu kombinowalem tak i siak } ......... Chciałbym cała zawartość kolumny przesłać tą metodą ale już nie mam pojęcia jak to zrobić. Help Panowie i Panie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 19:46 |