![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 328 Pomógł: 3 Dołączył: 10.07.2016 Skąd: UK-raine Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Panowie i Panie, znowu mam pytanie, znowu kombinuję ... kolejne zadanie,
dziś w mojej tablicy zagościło sobie znaków cudzysłowu ... niezliczone mrowie. Siedzę więc i myślę czy wezwać killera, bo od tych "dwóch kresek" bierze mnie cholera! A tak już zupełnie poważnie: aby mój skrypt zechciał poprawnie obsłużyć dane, musi wyglądać mniej więcej takl:
moja tablica którą wygenerowałem owszem wygląda bardzo podobnie ale ponieważ to tablica, znajdują się w niej różniste znaczki, niekoniecznie potrzebne aby mój skrypt chciał działać. Jak przekonwertować tablicę do stringu żeby w ostatecznej formie wyglądał string wynikowy jak w podanym przykładzie ? Taki zwraca mi skrypt spowrotem do ajaxa: ["{label:Linux x86_64","y:1591}","{label:iPhone","y:829}","{label:Win32","y:683}","{label:iPad","y:562}","{label:Linux armv7l","y:306}","{label:Linux armv8l","y:295}","{label:MacIntel","y:200}","{label:ARM","y:38}","{label:Linux i686","y:8}","{label:Linux aarch64","y:7}","{label:BlackBerry","y:4}","{label:Pike v7.8 release 517","y:1}"] gdybym mógł np str_replace'm wywalić owe " byłoby z głowy ale się nie da ot tak, jak więc się zabrać do oczyszczenia ? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 11:41 |