![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 7.11.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam !
Witam! Potrzebuję aby ktoś mi napisał skrypt php który po wybraniu danych przez formularz(z autocomplet) z SQL (jest to formularz dynamiczny) doda i przemnozy wartosci. Już daje przykład ID | Nazwa | Kcal 0 | Mąka | 100 1 | Marmolada| 50 2 | Woda | 10 3 | kukurydza | 45 Formularz wyglada tak: Wybierz produkt[ ] Podaj wage [ ] dodaj kolejne za kazym razem jak klikne dodaj kolejne tworzy name=skladnik n+1 czyli skladnik0, skladnik1 itp to samo z drugim waga0 waga1 itp ... To juz mam teraz to co jest do zrobienia: Skrypt który wyliczy udział procentowych wybranych składników z $_POST['waga'] nastepnie przemnozy ten udział przez Kcal wybranych składników np. Wybieram Mąke, Wode i kukurydze . Chciałbym aby skrypt był krótki i szybki (obecnie mam cos tymczasowego jednak jest to strasznie mozolne) Cena: do dogadania (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kontakt: PW GaduGadu: 10479357 E-mail: wach738@gmail.com |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.09.2025 - 15:59 |