![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 0 Dołączył: 11.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, temat jest szeroki i wiele serwisów świadczących takie usługi na co niestety nie mam czasu aby wszystkie przetestować więc proszę osoby które zetknęły się z tematem o pomoc i wskazówki.
Szukam coś podobnego do smsapi.pl jednak ten serwis jest przeznaczony dla osób prowadzących działalność gospodarczą. Buduje aplikacje SmartHome Arduino wysyła metodą POST różne informację do pliku PHP a PLIK PHP zgodnie z wytycznymi robić "coś" Potrzebuję SMS aby dostawać powiadomienia czujników kiedy jestem poza domem i szukam czegoś co nie wymusza np. minimum 100 sms na tydzień. Coś na zasadzie jak wymieniony serwis - doładowanie a potem mogę korzystać ze środków kiedy chcę. \ Może to być 10 SMS tygodniowo a może i 20 nie wiem jeszcze ale wiem że potrzebuję czegoś takiego. A może dostawcy tacy jak NJU itd udostępniają API tak aby wysyłając SMS przez API ściągało środki z mojego domyślnego konta na kartę. Wszystkie wskazówki są wskazane bo może nakieruje mnie na lepsze rozwiązanie. Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 03:08 |