![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 22.03.2014 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Mam takie pytanie. Formularz w pdf z wyszukiwarka autocomplete. Po wpisaniu poczatkowych liter miasta w wyszukiwarce pojawiają sie miejscowości. po wybraniu danej miejscowosci na dole wyświetla się adres i kod pocztowy np urzędu starostwa.
Problem mam taki że kiedy generuje plik pdf z tego formularza w pliku pdf generuje sie tylko to co wpisuje w wyszukiwarce a nie to co ta wyszukiwarka znalazła. Poniżej wklejam skrócony kod który może rozjaśni problem <?php CODE <?php if(isset($_POST['submit'])){ //collect form data $currency = $_currency['dane']; ********************* ********* kod w php generujacy pdf <?php echo $currency;?> ********************************** formularz w html <!doctype html> <html lang="en-US"> <head> <title>formularz</title> <link rel="stylesheet" type="text/css" media="all" href="style.css"> <script type="text/javascript" src="js/jquery-1.9.1.min.js"></script> <script type="text/javascript" src="js/jquery.autocomplete.min.js"></script> <script type="text/javascript" src="js/currency-autocomplete.js"></script> </head> <body> <div id="w"> <div id="content"> <h1>wyszukiwarka</h1> <div id="searchfield"> <form><input type="text" name="currency" class="biginput" id="autocomplete"></form> </div><!-- @end #searchfield --> <div id="outputbox"> <p id="outputcontent">Choose a currency and the results will display here.</p> </div> </div><!-- @end #content --> </div><!-- @end #w --> </body> </html> To jest plik JS CODE $(function(){ var currencies = [ { value: 'szamotuły', data: '<br>Starosta Szamotulski<br>ul. Wojska Polskiego 4<br>64-500 Szamotuły' }, { value: 'poznań', data: 'Starosta poznański ul. jackowskiego 19' }, ]; // setup autocomplete function pulling from currencies[] array $('#autocomplete').autocomplete({ lookup: currencies, onSelect: function (suggestion) { var thehtml = ' <br> <strong>ORGAN WYDAJĄCY DOKUMENT :</strong> ' + suggestion.data; $('#outputcontent').html(thehtml); } }); }); bardzo prosze pomóc mi jak zrobić zeby w pliku pdf generowła się |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 00:05 |