![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 26.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej
Mam dziwny problem... Mam kilka rozwijanych <select></select> Są one ładowane po kolei - po wybraniu pierwszego selekta - ładuje się kolejny. ładowanie odbywa się przez javascript onChange=wgraj_kolejny() Ale... problem jest taki, że jest jeszcze jeden skrypt jquery, który jest ładowany na starcie strony i on upiększa te selekty... Ale upiększa tylko ten pierwszy, który jest widoczny na starcie. Aby upiększył kolejny, który jest ładowany po wybraniu pierwszego należy go wywołać raz jeszcze. I teraz jak zrobiłem sobie skrypt, który wywołuje to jquery w momencie kliknięcia na <select> to działa ![]() Ale nie działa kiedy kliknę na <select>, którego to jquery dotyczy... np. Jak otworze selekt o id '#testowy' to jquery dziala i $("#drugi").customselect(); wywoluje sie poprawnie. Ale jak otworze selekt o id '#drugi' to juz nie dziala ![]() <select id="testowy" class="test"> <option value="1">1</option> <option value="2">2</option> </select> <script type="text/javascript"> $('#testowy').click(function(){ $("#drugi").customselect(); }); </script> <script type="text/javascript"> $('#drugi').click(function(){ $("#drugi").customselect(); }); </script> |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 09:11 |