![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 361 Pomógł: 22 Dołączył: 10.02.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, zaczynam przygodę z angularem i mam mały problem. Jako,że na codzień używam PhpStorm i nie jet on stworzony do współpracy z frontendem zainstalowałem na próbę Webstorm w najnowszej wersji,ale problem jest identyczny...
Mały kawałek kodu: Taki kod działa poprawnie, nie ma żadnego błedu w konsoli, lecz IDE rzuca się o przypisywanie, czy też odwołanie się do zmiennej 'showForm'. Nie definiuję jeje w kontrolerze, bo w ng-repeat chce mieć to osobno w każdym scope. Nie wiem, czy da się to jakoś narawić i naprostować IDE. Chciałbym wyłączyć w cholerę w tym pliku inspekccję niezdefiniowanej zmiennej. Tworzyłem tym sposobem własny scope. https://www.jetbrains.com/help/phpstorm/10.0/scopes.html. Wyłączyłem w tym pliku inspekcję niezdefiniowanej zmiennej, lecz to nie działa na Javascript w atrybutach HTML i dalej mam error w twarz. Pomaga tylko taka opcja:
lecz musiałbym w wielu miejsach dodawać tą linijkę. Może ktoś spotkał się z tym problemem? Może po prostu coś źle robię, o czymś zapomniałem? Pozdrawiam. Ten post edytował Fred1485 17.08.2016, 13:57:41 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 17:00 |