![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 1.05.2016 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam problem, a mianowicie:
Mam plik pojemnik.html - w którym znajduje sie div #pojemnik - do którego ładowana jest treśc pliku skrypt.html po przez skrypt js - pojemnik.js. W pliku skrypt.html jest link, ktory po kliknieciu nie powinien przejsc do strony awartej w atrybucie href - blokada przejscia jest zawarta w skrypcie skrypt.js, ktòry również jes podpięty do pliku pojemnik.js. Problem polega na tym, że po kliknieciu i tak przechodzi do wskazanej strony. Ładowanie skrypt.html do #pojemnik jest za pomocą ajax w jquery Link to tylko przyklad, chodzi mi o interakcje tresci pobranej z pliku.php z skryptem.js w innym pliku.chcialbym zeby ta reakcja zachodzila z gory dziekuje i zaznaczam ze nie będe odpowiadal na tresci, które nic nie wnoszą do tematu. Jeśli chodzi o to po co to tak wszystko komplikowac to odpowiem ze inaczej byc nie moze Pojemnik.html
Pojemnik.js
Skrypt.php
Skrypt.js
Oprocz funkcji load probowalem jeszcze przeslac dane za pomocą $ajax i $.post rowniez z mizernym skutkiem |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 19:14 |