![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 28.10.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
odrazu przepraszam za niezrozumiały temat ale nie wiedziałem jak to inaczej krótko napisać, już wyjaśniam: mam coś takiego:
i potem dalej gdieś w kodzie mam:
jak załaduję stronę po raz pierwszy to wykona sie "// append blank row at the end of table ..." to, i wtedy normalnie wszystko działa tak jak trzeba czyli i tam tworzy sie pole np "inputDeliverDate" i działa, kalendarz sie pojawia bez problemu, gdy wykona jakas operacje np dodawania to te "inputy" "znikaja" czyli potem sobie musze kliknac (np .DTTT_button ) znow coś zeby sie pojawily czyli zeby sie wykonalo "$("."+table).append(blankrow);" i inputy sie pojawiaja znów. i do tego miejsca jest wszystko tak jak chciałem i wszystko działa pieknie... tylko potem jak klikam w tego ponownie utworzonego "inputa" ( np #inputDeliverDate) to kalendarz sie już nie pojawia i zadna akcja nie chce działac na tym ponownie utworzonym .append(blankrow) sprawdzone: 1. nie ma dwóch pól o takich samych nazwach - tamten pierwszy znika potem jak chce znów "inputy" naciskam sobie coś(.DTTT_button) i się pojawia. 2. umieszczenie wszystkiego w "<script>$(document).ready(fun..." nic nie daje. Proszę o jakaś wskazówkę Ten post edytował Paplo 14.04.2016, 12:30:23 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 09:25 |