![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 260 Pomógł: 30 Dołączył: 22.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
potrzebuje wysłać kilkadziesiąt tysięcy maili, chciałem zapisać sobie wszystkie maile do spoola typu file (czyli do plików) i potem wysłać w cronie. Problem jest taki że 200 maili do spoola ładuje sie 30min a ich wielkości są bardzo różne pomimo, że zawartość to pięć identycznych dla każdego maila obrazków w sumie ważących niecałe 200KB, a wielkości generowanych plików w spoolu wacha się od 50MiB do 247KiB jest to dla mnie niezrozumiałe :/ oto kawałek mojego kodu i config
Domyślam się że coś namieszałem tylko co? Nie wiem czemu nie mogę edytować tematu w zawartości mam same krzaczki więc piszę niżej (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Dodałem do konfiga:
Teraz jest o wiele lepiej 100 maili generuje się około minuty tylko nadal pliki są spore, chodź ich wielkość spadło o połowę. Teraz 100 wygenerowanych w spoolu message waży 1GiB więc średnio 10MiB wiadomości, a powinna co-najmniej 20 razy mniej (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ten post edytował prz3kus 1.04.2016, 08:48:41 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.09.2025 - 18:40 |