![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Powoli muszę się zmierzyć ze zmianą na php7. Właściciel serwera zapewniał mnie, że zmiana polegać ma w sumie na tym, że zamiast mysql_ będzie mysqli_ Na dzień dobry otrzymałem pierwszy strzał przy kodzie:
pod tytułem: Cytat Warning: mysqli_query() expects at least 2 parameters, 1 given in .... on line 53 Warning: mysqli_fetch_object() expects parameter 1 to be mysqli_result, null given in .... on line 55 Starałem się znaleźć coś po polsku, bo u mnie z angielskim trochę nie tego (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ale nic z tego (przynajmniej narazie) nie wyszło. Ktoś odeśle mnie do manuala z pewnością, ale ja staram się to zrozumieć "po swojemu". Dlatego będę wdzięczny za poprawkę i odpowiedź. Domyślam się tylko, że za niedługi czas całą stronkę szl... trafi, jeśli szybko nie zacznę wprowadzać zmian. Czyli prawdopodobnie cała stronka jest do przepisania na nowo (skok z 5.2 na 7-mkę). Z góry bardzo dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.09.2025 - 19:04 |