Witam,
Zrobiłem strone która prosi o podanie hasła, nastepnie jeśli jest hasło dobre to przekierowuje na storne z formularzem jednak jest problme taki że na stronie z formularzem zostaje input z wpisanego hasła a jak zmieniłem kolor strony dla hasła to przenosi się on na stronę z formualrzem.
Tutaj jest kod php z hasłem:
<style type="text/css">
body {
background-color: #ACE1AF;
}
input {
font-size: 50px;
margin-top: 80px;
margin-left: 400px;
border: inset 8px;
}
p {
text-align: center;
font-size: 40px;
font-weight: bold;
}
</style>
</head>
<body>
<p>Aby uzyskać dostęp proszę podać hasło:</p>
<form method="post" >
<input name="haslo" type="password" size="8" />
</form>
<?php
@$haslo = $_POST['haslo'];
$orginal = "1234";
if(isset($_POST['haslo'])){ if ($haslo == $orginal)
{
include("raport.html");
}
else
{
echo "<br/>"."<br/>"."<p>ERROR</p>"; }}
?>
a tutaj z formularzem, css do tej strony jest w osobnym pliku
<p>Podziel się historią :
</p> <form action="raport.php" method="post"> <input type="text" id="imie" name="imie" /> <input type="text" id="nazwisko" name="nazwisko" /> <label for=”email”>Adres e-mail:
</label> <input type="text" id="email" name="email" /> <label for="kiedytobylo">Kiedy to się stało?
</label> <input type="text" id="kiedytobylo" name="kiedytobylo" /> <label for="jakdlugo">Jak długo Cię nie było?
</label> <input type="text" id="jakdlugo" name="jakdlugo" /> <input type="text" id="opis" name="opis" size="32" /> <input type="text" id="corobili" name="corobili" size="32" /> <label for="czywidzialesKla">Czy widziałeś Kła (mojego psa)?
</label> Tak
<input id="czywidzialesKla" name="czywidzialesKla" type="radio" value="tak" /> Nie
<input id="czywidzialesKla" name="czywidzialesKla" type="radio" value="nie" /> <label for="inne">Chcesz dodać coś jeszcze?
</label> <input type="submit" value="Zgłoś " name="submit" />
Przed dodaniem css do strony z hasłem po przejścu do stony z formularzez na górze był input i napis "hasło prawidłowe" a chciałbym aby tego nie było.