Witam.
Napisałem skrypt do konta premium ale on mi nie chce działać wyświetla mi komunikat "Kod już wygasł, lub wpisałeś zły." To w pisałem na koncu skryptu po {else}
O to mój skrypt
<?php
require_once('db.php');
$res = mysql_query("SELECT dotpay_klient FROM premium_sms");
$sprawdz = mysql_query("SELECT konto_premium, premium_czas, id_user FROM user WHERE konto_premium='".$_POST['id_user']."' AND premium_czas='".$_POST['id_user']."' ORDER BY id_user ASC");
$a = mysql_query("SELECT sms_usluga, sms_czas FROM premium_sms WHERE sms_id='".$_POST['sms_id']."'");
$id = $dat['dotpay_klient'];
$code = "".$datar['sms_usluga']."";
$type = "sms";
$del=1;
if ($check = empty($_POST['check'])) { } else {
$check = $_POST['check'];
}
$handle = fopen("http://dotpay.pl/check_code.php?id=".$id."&code=".$code."&check=".$check."&type=".$type."&del=".$del, 'r'); $status = fgets($handle, 8
); $czas_zycia = fgets($handle, 24
); $czas_zycia = rtrim($czas_zycia);
if ($datary['konto_premium'] == "1" && $datary['premium_czas'] >= "0000-00-00 00:00:00" && $status != 0) {
$premium_czas = explode("-", $_POST['premium_czas']); $rok_yearr = $premium_czas['0'];
$waznosc = mktime($godziny_hh,$minuty_mm,$sekundy_ss,$miesiac_monthh,$dzien_dayy,$rok_yearr); $next = ($waznosc) + ($datar['sms_czas']);
$premium_czase = date("Y-m-d H:i:s", $next); $result = mysql_query("UPDATE user SET konto_premium='1', premium_czas='$premium_czase' WHERE id_user='".$_POST['sms_id']."'");
echo "<div align='center' class='tbl2'>Twoje konto zostało przedłużone do dnia: <b>".$premium_czase."</b></div>";
// Dodanie nowego konta premium + czas na 30 dni
}else{
echo "<div align='center' class='tbl2'>Kod juz wygasl, lub wpisales zly.</div>";
}
?>