![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 14.07.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jako ze to moj pierwszy ever post na tym forum to chcialbym przywitac szanowne grono programistow php
Ja jestem a raczej pragne byc programista i ucze sie sumiennie kazdego dnia od jakiegos juz czasu a od kilku miesiecy PHP. We wrzesniu zaczynam studia w tym kierunku. Ale do rzeczy. Aktualnie buduje swoja pierwsza dosc powazna moim zdaniem stronke - porownywarke cen. Z wielu juz stron udaje mi sie bez problemu pobrac ceny ale pod warunkiem ze wszystkie ceny sa wyswietlane na stronie w momencie ladowania tychze stron. Problem jednak pojawia sie jesli produkt ma kilka opcji <select> (np kolory) i cena jest generowana onchange(); zaleznie od wybranej opcji. Cena ta generowana jest przez AJAX/JS zaleznie od strony z ktorej probuje pobierac dane. Skrypt zaczynam od mojej funkcji cobynie pisac po 100 razy (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
i pozniej pobieram wszystkie interesujace mnie dane przez roznego rodzaju loops. Czego juz probowalem (niektore pomysly byly glupie po doczytaniu (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) )
Wiec moje pytanie brzmi jak wymusic z poziomu php onchange() by zaladowac cene i ja odczytac lub tez co zrobic z powyzszym linkiem lub jakiekolwiek inne rozwiazanie bo nie mam juz pomyslow heh |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 27.09.2025 - 11:13 |