![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 96 Pomógł: 2 Dołączył: 13.07.2015 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć,
Idę kursem podstawowy z yt Mirosława zelent i tworzę podstawowy system logowania link: https://www.youtube.com/watch?v=Pp578w7C9hE. Stowrzyłem index i zaloguj.php w którym umieściłem zmienne. Niestety, gdy testuję pierwszy krok w przeglądarce (bez podpiętej bazy danych) przy wpisywaniu wartości w login i hasło, strona zaloguj.php pokazuje mi //"; echo $haslo; ?>// w głównym oknie zamiast wartości które wpisywałem (na tutorialu wyskakują wartości wpisywane przez autora - od 19:25 - 19:31). Kod z index.php i zaloguj.php poniżej. Proszę o pomoc w ww. temacie. Jakub <!doctype html> <html lang="en"> <head> <meta charset="UTF-8"> <meta name="X-UA-Compatible" content="IE=edge,firefox=1"/> <title>Osadnicy - gra przeglądarkowa </title> </head> <body> Tylko martwi ujrzeli koniec wojny - Platon <br/> <form action="zaloguj.php" method="post"> Login: <br/> <input type="text" name= "login" /> <br/> Hasło: <br/> <input type="password" name= "haslo" /> <br/> <input type ="submit" value="Zaloguj się" /> </form> </body> </html> // poniżej kod z pliku zaloguj.php// <?php $login = $_POST["login"]; $haslo = $_POST["haslo""]; echo $login."<br />"; echo $haslo; ?> Ten post edytował JakubBab 13.07.2015, 19:22:19 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 08:13 |